• 28 MAI
  2015
 • Ora
  09:00
 • Bucuresti

  Crystal Plaza Ballroom

 • Neal Schaffer

  social media influencer si speaker

 • Workshop

  .

 • Conferinta

  300 de locuri!

Maximizing Social Media for professionals and businesses

Un subiect de interes pentru profesionisti, antreprenori si alte categorii, avand insa un obiectiv comun: sa invatam de ce social media este atat de importanta pentru afacerea si cariera noastra.

Conferinta se adreseaza mai mult leaderilor de business si iti aduce urmatoarele beneficii:

- Vei lua pulsul schimbarilor continue in domeniul social media si iti va arata cum sa stai inaintea competitorilor tai
- Vei invata care sunt cele mai bune practici la nivel global care te vor ajuta sa iti cresti ROI-ul generat din eforturile tale in social media
- Vei afla unde anume sa iti concentrezi mai mult eforturile de social media in 2015
- Vei invata din experientele panelistilor prezenti ce metode au functionat mai bine pentru ei pe piata din Romania, in social media

13:00
Agenda Workshop-ului

- Social Content - Ce content rezoneaza mai bine in social media?
- Social Voice - Compania ta are o 'voce' ce iti reprezinta brandul in social media? Ce ai spune de o 'voce vizuala' care sa te reprezinte cel mai bine pe retelele de socializare ca Pinterest sau Instagram?
- Social SEO - Cum poti sa iti ajustezi contentul social care sa te ajute sa fii vazut in News Feed-ul retelelor de socializare?
- Paid Social - Cele mai bune practici prin care sa obtii avantaj din optiunile platite ale principalelor retele de socializare.
- Social Media Strategy - Cum sa definesti, creezi, gestionezi si sa optimizezi strategia de social media.
- Experimental Social - Campaniile sunt un bun exemplu de social experiential. Vei invata cum sa iti optimizezi prezenta in social media.
- Analyse Your Social - Cat de bine performezi in social media? Vei invata ce ai de masurat ca sa iti calculezi ROI-ul din social media.
- Social Selling - Odata ce vei avea un puternic program de social media marketing pus la punct, vei da un avantaj echipei tale de vanzari, care ii va ajuta sa genereze mai multe lead-uri si astfel sa genereze mai multe vanzari din propriile retele unice de clienti si prospecti.
- Employee Advocacy & Social Business - Din momentul in care vei avea un plan de social media pus la punct, vei invata cum intreaga companie poate sa se implice in planurile tale de social media si cum angajatii pot sustine planul tau – ca sa accelereze evolutia companiei tale catre o adevarata afacere sociala.

Beneficiile workshop-ului

Workshopul este destinat mai mult practicienilor in marketing si social media si iti aduce urmatoarele beneficii:

- Vei invata mai mult despre componentele esentiale ale unui social media marketing de success si vei intelege ce ai omis
- Nu te teme de schimbarile de algoritm ale News Feed ci vei intelege mai bine paid social si cum sa il folosesti in avantajul tau
- Oamenii tai de vanzari ar trebui sa foloseasca si ei social media pentru a genera lead-uri, de aceea vei invata diferite modalitati prin care social media poate aduce beneficii intregii tale afaceri
- Vei vedea cum social media iti va ajuta intreaga afacere - si cum sa transformi in avantajul companiei sustinerea pe care ti-o ofera angajatii pentru accelerarea procesului de transformare intr-un business cu adevarat social

Testimoniale

Neal este unul dintre cei mai destepti social media marketeri de pe planeta. Abilitatea lui de a combina expertiza tehnica cu abordarea holistica a social media, este ceea ce il face sa iasa in evidenta. De cate ori am ocazia sa vorbesc cu el, invat ceva nou. Oh, si este un tip al naibii de simpatic.

Jason Miller

Global Content Marketing Manager, LinkedIn

Testimoniale

Neal este un social media leader de multi ani. in cartea ˮMaximize Your Socialʺ el ne prezinta din nou avantajul noilor tehnologii necesare pentru a supravietui astazi, prin implemetarea unei strategii de social media care chiar aduce rezultate. Aceasta carte ar trebui sa se afle in biblioteca oricarui CMO.

Leo Widrich

CMO/cofounder at Buffer

Testimoniale

Neal Schaffer intelege ca social media si marketing-ul nu au fost inventate in vid, si care alaturi de skill-uri noastre si a experientei formate in afaceri sa folosim acest lucru in revolutionarea comunicarii, putem intr-adevar sa reusim in acest joc nou fara prea mari traume.

Robin Carey

CEO, Social Media Today

Neal Schaffer intervievat la iStrategy (London 2012)!

Amanda de la Kroogar a participat la iStrategy - London Stamford Bridge, iar interviul cu unul dintre speakeri, Neal, il puteti urmari aici.De ce acest evenimentBine ai venit!

Iti multumesc ca ai intrat pe pagina evenimentului nostru!

Daca ai ajuns pana aici, te rog sa imi permiti, sa iti spun cum s-a nascut acest eveniment.

Extrem de competitiva, piata din Romania este dominata de concurenta pentru castigarea unei cat mai mari bucati din portofelul consumatorilor. In aceeasi masura, datorita evolutiei rapide a noilor tehnologii si proliferarea  retelelor de socializare, consumatorii au devenit mult mai constienti si informati in alegerile lor in procesul de cumparare. Forrester Research (2013) anunta in raportul sau ca Era Consumatorului a inceput, aceasta fiind definita ca un ciclu de business de 20 de ani in timpul caruia companiile de succes  trebuie sa se reinventeze sistematic pentru a intelege si a servi mai bine consumatori din ce in mai puternici.

Social media in Romania este in plina dezvoltare si desi ne place sa credem ca suntem pe drumul cel bun, multe companii inca nu au o infrastructura care sa guverneze eforturile de social media si o cultura interna de sustinere a acestora ce ar putea contribui la obtinerea  unui avantaj competitiv real. Fie ca si-au lansat paginile de socializare ca raspuns la actiunile competitorilor lor, fie ca nu au un department responsabil cu social media, inca nu reusesc  sa-si integreze tacticile de social media in planul de marketing pentru atingerea obiectivelor strategice ale businessului din care fac parte.

Evenimentul se doreste a fi un suport pentru profesionisti in maximizarea folosirii strategice a social media in companiile lor, indiferent de departamentul sau industria din care fac parte, precum si un mijloc de a intelege cum social media poate ajuta ȋn cariera.

Maximizarea oportunitatilor pe care le ofera social media pentru cultivarea relatiilor cu clientii si consumatorii, incurajarea recunoasterii unui brand (brand awareness), descoperirea de noi comunitati, engagementul angajatilor, partenerilor, furnizorilor si clientilor, cresterea actiunilor de marketing, customer service, dezvoltarea unei noi afaceri, cresterea vanzarilor si recrutarea de noi talente in companie, toate pot fi maximizate prin intermediul social media pentru atingerea scopurilor de business.

Neal Schaffer ne va convinge de importanta fiecarei actiuni in social media in cadrul evenimentului de la Bucuresti, din 28 Mai 2015, la Crystal Palace Ballrooms.

Digital Experts Hub se doreste a fi o platfoma dedicata sustinerii profesionistilor romani in integrarea tacticilor de digital marketing, social media si ecommerce in strategiile companiilor, prin oferirea de resurse in domeniu, avand ca scop sa devina un punct de referinta in sustinerea eforturilor profesionale ale acestora .  

Maria Borteanu
Project Lead • 104

  zile

 • 23

  ore

 • 15

  minute

 • 59

  secunde

Neal Schaffer

 • Neal Schaffer

  Neal Schaffer

  Founder and Editor-In-Chief of
  Maximize Social Business

 • Neal Schaffer, cunoscut social media speaker, autor si creator de succes al platformei de resurse in social media pentru afaceri 'Maximise Your Social', profesor in cadrul 'Rutgers University Mini Social Media MBA Programme', se afla intre primii 5 social sales influenceri si printre primii 50 cei mai puternici social media influenceri, in topul alcatuit de Forbes, timp de doi ani la rand. in calitate de autor, Neal Schaffer a devenit si mai cunoscut datorita ultimei sale carti de succes, despre strategia, implementarea si optimizarea social media: 'Maximise Your Social: A One-Step Guide to Building a Social Media Strategy for Marketing and Business Success' (Wiley). El a mai publicat, anterior, doua carti premiate, foarte bine primite de critici: 'Maximizing LinkedIn for Sales and Social Media Marketing' si 'Windmill Networking: Maximizing LinkedIn', deasemenea fiind contributor la cartea: 'The Big Book of Social Media: Case Studies, Stories & Perspectives'. in calitate de social media leader si speaker la nivel global, Neal Schaffer vorbeste profesionistilor, asociatiilor profesionale si companiilor in cadrul evenimentelor offline si online. A sustinut conferinte si workshop-uri pe tema social media in America de Nord, Japonia si Malaiezia, dar si in Europa, in orase precum: Viena, Helsinki, Copenhaga si Londra. Deasemenea, Neal acorda consultanta si training clientilor sai din intreaga lume despre cum sa creeze avantajul strategic in social media pentru afacerile lor. De la lansarea in Ianuarie 2010, a companiei sale de consultanta in social media, a lucrat cu foarte multe companii, de la start-up-uri si solopreneuri, pana la companii din top Fortune 500 precum si celebritati.

Parteneri

Parteneri media

Codecs
Books Express

Cu sprijinul

Parteneri logisticiPachete participare

Pretul pachetelor este in euro, la care se adauga TVA.

 • Loc la conferinta
 • Coffee Breaks
 • Loc la workshop
 • Lunch
 • Conferinta

  Pana la 10.12.2014
115€
 • Conferinta + Workshop

  Pana la 10.12.2014
270€
 • Conferinta

  Incepand cu 11.12.2014
145€
 • Conferinta + Workshop

  Incepand cu 11.12.2014
330€


Contact

Sponsorizari/Parteneriate/Presa
Clementina Anghelache
0770 414 202 / 0753 777 555
clementina.anghelache@learningnetwork.ro
Inscrieri eveniment
Andreea Ristache
0746 258 719
andreea.ristache@learningnetwork.ro
Project Lead
Maria Borteanu
maria@digitalexpertshub.com